Karrier

Csatlakozz hozzánk!
Mi nemcsak egy stúdió vagyunk, hanem egy olyan összetartó csapat, akik arra törekszenek, hogy a jövő digitális élményét hozzák el az ügyfeleknek.


Melyik pozíció érdekel?


Öt ok, hogy a Voovnál dolgozz

01 Azzal foglalkozhatsz, ami érdekel, és még fizetést is kapsz érte.
02 Itt mindenki egyformán számít, nincs B csoport.
03 Nálunk a jó ötletek fontosabbak az egónál.
04 A Voovnál még a hétfők sem olyan rosszak.
05 Szuper dolgok születésében vehetsz részt.
Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk

Az ötlettől a megvalósításig

Segítünk ügyfeleinknek megtalálni saját hangjukat és olyan eszközöket készítünk nekik, amit a vásárlóik is szeretni fognak. Rád is azért van szükség, hogy ebben részt vegyél, inspirálj és akár vezess másokat, hogy elérjük ezt a célt.


Néhány munkáink közül

Nézd meg munkáinkat, a legtöbbet ők mondanak rólunk

Weboldal, Webáruház, Logo, Arculat

További munkáink

Akiknek már segítettünk


A Stúdiónk

2006-ban azzal a küldetéssel alapítottuk design és fejlesztő stúdiónkat, hogy értéket és maradandó dolgokat hozzunk létre.
Olyan márkákat építsünk, amelyek hozzáadott értéket képviselnek az emberek életében és jobbá teszik a használatukkal eltöltött időt.
Minden projektünk során arra törekszünk, hogy olyan végeredmény szülessen, ami üzletileg sikeres és mi is szívesen használunk.

Testre szabott, professzionális és megbízható szolgáltatásokat kínálunk. Szakterületünk a világszínvonalú egyedi weboldalak, webáruházak, webalkalmazások tervezése és fejlesztése. Portfóliónkban megtalálhatóak a digitális megoldások mellett az arculatok, logók, illusztrációk, csomagolások is.

Ügyfeleinknek teljes körű megoldást nyújtunk, a tervezésen és a webfejlesztésen kívül segítünk partnert találni szövegírásban, online marketingben, nyomdai kivitelezésben, gyártásban. A projektet folyamatosan végig kísérjük és segítünk a design és technikai kérdésekben.

A jó design jó üzlet

Munkáinkat mindig az az adott ügyfél igényeihez és üzleti céljaihoz igazítva egyedileg tervezzük. Számunkra nagyon fontos, hogy üzletileg is sikeres legyen minden projektünk, ezért a projekt minden részletét kidolgozzuk, weboldalaink és alkalmazásaink minden aloldalára odafigyelünk. Azért, hogy a lehető leghatékonyabb legyen.

Hosszú távon gondolkodunk

Szeretjük a hosszú távú kapcsolatokat. Az általunk létrehozott weboldalak és alkalmazások folyamatosan fejlődnek és változnak a felhasználói visszajelzések, a változó piaci trendek és az ügyfeleink igényei, üzleti céljai mentén. Ehhez előremutató gondolkodásra, a bevezetés utáni mérésekre és tervezésre van szükség. Hisszük, hogy projektjeink sikerének egyik titka a hosszú távú szoros és jól működő együttműködés.

Számos elismerést kaptunk

Projektjeink több éve folyamatosan szerepelnek nemzetközi kiadványokban. Emellett számos nyomtatott és online magazin, blog is írt rólunk szerepeltünk rádió és TV interjúkban.

Megvizsgáljuk, megkérdezzük

Egy projekt kezdetekor a legfontosabb célunk, hogy feltérképezzük és megértsük a munka hátterét. Meghatározzuk az üzleti célokat, megértsük ügyfelünk tevékenységét és a környezetet amiben működik. Arra törekszünk, hogy teljesen megértsük a célközönséged és azt, hogy miként fognak kölcsönhatásba lépni az általunk létrehozott projekttel. Az így megtalált közös, stabil alapra építjük fel a projektet. Számunkra fontos a megvalósíthatóság és ehhez elengedhetetlen az alapos előkészítés. Soha nem fogunk eladni egy álmot, amit nem lehet megvalósítani.

Rólunk
Rólunk
Rólunk
Rólunk

Csatlakozz a Voov csapathoz

Felkeltettük érdeklődésed?

Ha szívesen dolgoznál velünk, jelentkezz csapatunkba, dolgozzunk együtt!

info@voov.hu +36-20/33-94-922 9400 Sopron, Bem utca 3., Magyarország