City Trafik

City Trafik

City Trafik

Márka stratégia és ikonikus arculat a City Trafiknak

2020

Amivel foglakoztunk
  • Arculat tervezés
  • Ikontervezés
  • Illusztráció
  • Koncepció készítés
  • Konzultáció és felmérés
  • Logo tervezés
  • Kutatás

City Trafik

Márka stratégia és ikonikus arculat a City Trafiknak

Az ügyfél

A City Trafik elsősorban dohánytermékeket, minőségi szivarokat és dohányzáshoz kapcsolódó kiegészítőket árul, de a klasszikus trafik kínálatot kiegészítve italdiszkontként és kávézóként is működik széles kávé, üdítő és szeszes ital kínálattal.

A feladat

Ügyfelünk azzal keresett meg minket, hogy a Magyarországon működő “Nemzeti dohánybolt” hálózat részeként üzemelő üzletét tegyük egyedivé az adott törvényileg előírt kötelező elemek megtartásával. Feladatunk része volt az arculat, üzletportál, kiegészítő grafikák, információs és útbaigazító táblák, szóróanyagok, hirdetések, ajándék csomagolások kialakítása.

Megoldásunk

A munkát a helyszín alapos felmérésével kezdtük, körbejártuk a környéket és azt tapasztaltuk, hogy tovább hat dohánybolt van a közelben. Tehát egy elég telített piacon akar kitűnni ügyfelünk. Ezért különleges márka stratégiát dolgoztunk ki.

Az épület korábban gyártóüzem volt, ezért az egyszerű formája remek alapot biztosított az ötleteknek. Már a felméréskor felmerült, hogy egy nagyméretű figurát kellene elhelyezni az üzlet oldalán vagy tetején.

Az alapötletből kiindulva az egyedi logó felirat után egy kabalafigura tervezésével folytattuk a munkát. Ez a jól beazonosítható, ikonikus figura került az üzlet oldalára és hirdetéseire is.
Az üzlet ablakaira a betekintést korlátozó grafikát kellett készítenünk a törvényi előírás miatt. Ezt terülő mintákkal, felnagyított matricákkal és szóbuborékokkal oldottuk meg. Ezek a kiegészítő grafikák jelennek meg a csomagolásokon és hirdetéseken is.

City Trafik
City Trafik
City Trafik
City Trafik
City Trafik
City Trafik
City Trafik

Nézd meg munkáinkat, a legtöbbet ők mondanak rólunk

Weboldal, Webáruház, Logo, Arculat

További munkáink

Itt az idő belevágni valami nagyszerűbe!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük meg hogyan segíthetünk neked.

Árajánlatkérés
info@voov.hu +36-20/33-94-922 9400 Sopron, Bem utca 3., Magyarország