Sponsorem

Sponsorem

Sponsorem

A márkaépítés és a digitális folyamatok racionalizálása

2015

Amivel foglakoztunk
  • Arculat tervezés
  • Illusztráció
  • Konzultáció és felmérés
  • Logo tervezés
  • Prototípus készítés
  • Tartalom stratégia
  • Webdesign
  • Kutatás
  • Front-End fejlesztés
  • Back-End fejlesztés
Weboldal
www.sponsorem.eu

Sponsorem

A márkaépítés és a digitális folyamatok racionalizálása

Az ügyfél

A Sponsorem egy elektronikus utalványokra, nem pénzbeli munkavállalói juttatásokra szakosodott magyar cég.

Célkitűzésük, hogy megoldásaikkal segítsenek a cégeknek a cafeteria juttatásokkal az alkalmazottak motiválásában és megtartásában. Segítenek optimalizálni az adófizetést és csökkenteni az adminisztratív terheket.

Eddig több mint 1 milliárd forint értékben bocsátottak ki utalványokat, amelyeket a MasterCarddal együttműködve több mint 120 000 kereskedő fogad el Magyarországon és a több millióan világszerte.

A feladat

A Sponsorem azzal a feladattal bízta meg a Voov-ot, hogy segítsen az arculatának modernizálásában, új ügyfelek és partnerek bevonzásában. Az arculat megújításán kívül új weboldalra és ezzel együtt új a digitális ügymenetet támogató nyilvántartó rendszerre is szükségük volt.

Megoldásunk

A háttérbeszélgetéseket és a meglévő márkaarculat felmérését követően kidolgoztuk a Sponsorem új vizuális arculatának stratégiai irányát. A meglévő logót újrarajzoltuk, megtartva annak legfontosabb elemeit, miközben modernizáltuk az általános megjelenést.

Felfrissítettük a színpalettát is, és kiegészítő grafikákat terveztünk, amelyeket a pénzjegyeken található rézmetszetekre és biztonsági elemekre emlékeztető motívumok ihlettek.

A különböző arculati anyagok elkészítésén és a bankkártyák tervezésén kívül munkánk kiterjedt a Sponsorem szolgáltatásait és termékeit bemutató weboldal megújítására is. A weboldalon mostantól egy kalkulátor és egy elfogadóhely-kereső is segíti a felhasználókat.

A partnerek és a kártyabirtokosok számára a weboldalról érhető el szintén a projekt részeként az utalványegyenlegek hatékony kezelésére általunk kifejlesztett ügyfélkapu.

Sponsorem
Sponsorem
Sponsorem
Sponsorem
Sponsorem
Sponsorem
Sponsorem

Az elkészült munkák mindig szemet gyönyörködtetők. Funkcionálisan jól működnek. Ha mégis történik valami hamar cselekedtek. Szerintem a legfontosabb, amit kiemelnék, hogy amikor megálmodtunk valamit azt meg tudtuk úgy beszélni Veletek, hogy végig értettük egymást. Sokszor azt tapasztalom, hogy a fejlesztők nagyon más nyelvet beszélnek mint az átlag, informatikához kevésbé értő emberek, és emiatt nehéz átvinni egymás felé a gondolatokat, sok a félreértés. A sok félreértés felesleges stresszt szül, növeli a kivitelezési időt és így drágítja a projektet.

Fűzér Péter Sponsorem

Nézd meg munkáinkat, a legtöbbet ők mondanak rólunk

Weboldal, Webáruház, Logo, Arculat

További munkáink

Itt az idő belevágni valami nagyszerűbe!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük meg hogyan segíthetünk neked.

Árajánlatkérés
info@voov.hu +36-20/33-94-922 9400 Sopron, Bem utca 3., Magyarország