Grav

Grav

Grav

Premium vásárlói élmény létrehozása a Grav ékszer webáruháznak

2020

Amivel foglakoztunk
  • Kutatás
  • Stratégia
  • Brand Design
  • UX Design
  • Front-End fejlesztés
  • Back-End fejlesztés
  • CMS fejlesztés
Weboldal
www.grav.hu

Grav

Premium vásárlói élmény létrehozása a Grav ékszer webáruháznak

Az ügyfél

A Grav Handmade egy kézzel készített ékszerekre specializálódott cég. Aranyból és ezüstből készült darabokat készítenek, amelyek a fiatalos életstílust, a divatot és a jó hangulatot képviselik. Olyan minőségi ékszerek alkotására összpontosítanak, amelyek a tulajdonos személyiségét tükrözik, ezért ékszerekhez további testreszabási lehetőségeket (gravírozást és színvariációkat) is kínálnak.

A feladat

A már meglévő, általunk készített webáruházát szerették volna új irányba terelni, a megváltozott vásárlói igényeknek megfelelően. Emellett a minőségi ékszerek mellé premium vásárlói élményt akartak biztosítani vásárlóinak. A kérésük az volt, hogy más luxus márkákhoz hasonlóan egy letisztult, minimál oldalt készítsünk részükre.

Megoldásunk

A munkát az oldal felmérésével kezdtük. A használati statisztikák, hőtérképek, felhasználói videók átnézése után megalapítottuk a nehezebben kezelhető részeket és a lemorzsolódási pontokat. Ezeket kiküszöbölve készítettük el az új felépítést és működést.

A stílus kialakításához versenytárs elemzést végeztünk, hogy megtaláljuk a megfelelőt amivel kitűnik az oldal a többi közül. A megfelelő hatás elérése érdekében limitáltuk a színpalettát és szinte fekete fehér, a termékeket és image fotókat előtérbe helyező minimál grafikát készítettünk.

Grav
Grav
Grav
Grav
Grav
Grav
Grav
Grav
Grav
Grav

Nézd meg munkáinkat, a legtöbbet ők mondanak rólunk

Weboldal, Webáruház, Logo, Arculat

További munkáink

Itt az idő belevágni valami nagyszerűbe!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük meg hogyan segíthetünk neked.

Árajánlatkérés
info@voov.hu +36-20/33-94-922 9400 Sopron, Bem utca 3., Magyarország